(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Zakelijk

Voor een jubileum, een afscheid of gewoon een afdelingsborrel ben je ook bij Luik aan het juiste adres. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Voor de lockdowns werd eenmaal per maand de Open Coffee Amersfoort bij Luik gehouden. Vooralsnog is er geen datum bekend wanneer dit weer gaat starten.

Ondernemers uit de omgeving komen elkaar ontmoeten, delen kennis en ontdekken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wil je pitchen, een bijzonder moment delen of een product/dienst verloten? Dat kan, tijdens de Open Coffee mag jij jouw podium pakken! Voor meer info en tickets kopen: opencoffeeamersfoort.nl

Voor de lockdowns was Eetcafé Luik Vathorst ook de vaste locatie van de Ondernemershart Business Club. Ook hier is nog niet bekend wanneer de meetups weer gaan starten. Om de week een meetup aan de stamtafel bij Luik. De Business Club leden komen bij elkaar om te sparren en om kennis en ervaringen te delen. Tijdens deze meetups staan verbinding, inspiratie, kennisdelen en samenwerken centraal. Interesse? Kijk hier voor meer informatie: ondernemershartinamersfoort.nl.

Op de foto rechts een samenwerking tot stand gekomen bij Luik: Yvette Luikinga – carrière coach en eigenaar van Boundless Ambition – en Judith den Dunnen – LinkedIn trainer en coach en eigenaar van Beter Gevonden Worden.