(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl
Met dank aan Danny Blok

Foto credits: Danny Blok

’t Borrelt bij Luik

Eetcafé Luik is de plek midden in Vathorst voor een drankje en borrelhapje aan de bar of op het terras en voor een maaltijd met keuze uit de Indische gerechten of uit onze Pub Food gerechten.

Albert-Jan Luikinga groeide op in Utrecht en wordt door zijn oude school- en sportvrienden Luik genoemd. Daar komt de naam van Eetcafé Luik Vathorst vandaan!

Yvette Luikinga-van Beek heeft Indische ouders en met name haar vader kon heerlijk Indisch koken. Nu hangt zijn portret in de keuken en bewaakt hij zo de authentieke Indische smaken van de bordjes Indisch en de Sateh schotels.

Naast Indische gerechten zijn er inmiddels ook lekkere Pub Food gerechten op de kaart gekomen, zoals Pulled Pork, een Houthakkers Schnitzel en een Hamburger menu. Inmiddels is er ook een zelf verzonnen Indische variant op de Kapsalon op de kaart verschenen: de Salon Rambut. Met Babi Ketjap en sambalsaus.

Bij Luik moet jij je op jouw gemak voelen, of je nu komt om te eten, te borrelen, een sportwedstrijd kijkt, jouw jubileum of verjaardag viert of gewoon om iemand te ontmoeten.

We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag.