(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Nieuws van Luik Vathorst

Volg ons ook op Facebook

Nanzz van Vliet van Nanzz Creatief heeft een dichtbundel geschreven en hoe gaaf is het dat de officiΓ«le presentatie bij ons gaat plaats vinden!

Normaal zijn we op maandag gesloten maar voor Nanzz gaan we open op 21 oktober van 16-21 uur.

Wil jij er ook bij zijn, meld je dan aan bij Nanzz via info@nanzzcreatief.nl

Nanzz Creatief
Presentatie Dichtbundel in Luik Vathorst 21/10 16.00-21.00uur Met Open Podium. Aanmelden: info@nanzzcreatief.nl
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 dag geleden

Wat de pot schaft .... Volle bak!

Wat de pot schaft .... Volle bak! ... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

 

Reageer op Facebook

Was heerlijk!

Was erg lekker, kan ik zelf niet voor koken

Wat een gezelligheid...eetsmakelijk!

ziet er gezellig uit

Binnenkort ook weer ff een leuke band. LEA

πŸ‘πŸ»πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»

Was heel lekker !

Wat leuk Yvette Luikinga! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Was lekker! πŸ‘πŸ»

Volle bak, dat is ook nodig zo te zien.... maar wat zit erin?? Die bak bedoel ik!

Wendy Schaap dit bedoel ik..gezellige bende hoor πŸ‘ˆπŸ½

Dan kom ik Mark van der Vorst

+ Meer reacties bekijken

Let op; vanaf 1 oktober hebben wij in het weekend gewijzigde openingstijden. Deze kunnen met name op zondag wijzigen in verband met sport uitzendingen.

Let op; vanaf 1 oktober hebben wij in het weekend gewijzigde openingstijden. Deze kunnen met name op zondag wijzigen in verband met sport uitzendingen. ... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

 

Reageer op Facebook

Zondag pas laat open. 😱

Kom je vanavond vanaf 21.00 uur ook kijken naar Ajax? Bitterballen in de rust!!

Kom je vanavond vanaf 21.00 uur ook kijken naar Ajax? Bitterballen in de rust!! ... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Wat de POT Schaft is een succes!

De Spaghetti Bolognese is enthousiast ontvangen.

Volgende week dinsdag weer, dan Chili Con Carne met muntyoghurt.

Ook aanschuiven? Reserveer jouw plek aan onze eettafel via messenger of gewoon aan de bar en je kunt aanschuiven tussen 17:30 - 19:30 uur.
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Back to the 80’s 

Nog even geluid en licht testen en dan zijn we er klaar voor! 

Tot straks!

Back to the 80’s

Nog even geluid en licht testen en dan zijn we er klaar voor!

Tot straks!
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

 

Reageer op Facebook

Was een top avond! πŸŽ‰πŸŽ‰

Niet echt ‘80’s maar was wel super gezellig πŸ’ƒπŸ•Ί

Was gezellig!! ❀

WAT DE POT SCHAFT - elke dinsdag voor € 5,00

Vanaf volgende week schuif je elke dinsdag tussen 17:30 en 19:30 uur aan bij onze eettafel en eet je wat de pot schaft voor maar €5,00!

De maaltijden zijn eenvoudig en uiteraard wel vers, denk aan andijviestamppot met een bal gehakt, risotto ovenschotel en bijvoorbeeld hartige taarten. 

Daar kan je zelf toch niet voor koken? En hoe leuk is het om nog niet te weten met wie je s avonds aan tafel zit?!

Wil je meedoen? WAT DE POT SCHAFT werkt alleen op reservering Γ©n vooruitbetaling. Zo koken wij precies genoeg en doen we ook nog iets tegen verspilling. 

Reserveren doe je uiterlijk tot 18:00 uur de maandag vooraf. Dat kan aan de bar, telefonisch of via de messenger. Je betaalt je maaltijd aan de bar of via een betaallink en je bordje van de dinsdag is gereserveerd!

We maken steeds een week van tevoren bekend wat je op je bord mag verwachten, vanaf dat moment kan je reserveren. Volgende week dinsdag, 1 oktober, beginnen we met een heerlijke Spaghetti Bolognese.

Wil je meedoen, reageer dan via de chat!

NB De keuken is op deze dinsdagen voor de normale kaart gesloten!

WAT DE POT SCHAFT - elke dinsdag voor € 5,00

Vanaf volgende week schuif je elke dinsdag tussen 17:30 en 19:30 uur aan bij onze eettafel en eet je wat de pot schaft voor maar €5,00!

De maaltijden zijn eenvoudig en uiteraard wel vers, denk aan andijviestamppot met een bal gehakt, risotto ovenschotel en bijvoorbeeld hartige taarten.

Daar kan je zelf toch niet voor koken? En hoe leuk is het om nog niet te weten met wie je 's avonds aan tafel zit?!

Wil je meedoen? WAT DE POT SCHAFT werkt alleen op reservering Γ©n vooruitbetaling. Zo koken wij precies genoeg en doen we ook nog iets tegen verspilling.

Reserveren doe je uiterlijk tot 18:00 uur de maandag vooraf. Dat kan aan de bar, telefonisch of via de messenger. Je betaalt je maaltijd aan de bar of via een betaallink en je bordje van de dinsdag is gereserveerd!

We maken steeds een week van tevoren bekend wat je op je bord mag verwachten, vanaf dat moment kan je reserveren. Volgende week dinsdag, 1 oktober, beginnen we met een heerlijke Spaghetti Bolognese.

Wil je meedoen, reageer dan via de chat!

NB De keuken is op deze dinsdagen voor de normale kaart gesloten!
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

 

Reageer op Facebook

Morgen hebben we Spaghetti Bolognese. Aanmelden kan nog tot 18:00 uur vandaag!

Ohhh lekker!!!

Geweldig idee!

Superleuk idee!

Leuk zeg

Joke Weeda

Corry Timmer ook leuk!!

Ilse: keertje doen als er iets tussen zit wat jij heel lekker vindt?

Debby Van Loenen-van LeijenhorstπŸ‘πŸ˜œ

Loes Meskes-van Walsum iets voor jou ?

+ Meer reacties bekijken

Gisteren een Indisch buffet verzorgd voor 55 personen. Geheel glutenvrij. 
Ook dit keer weer een groot succes!

#glutenvrij #indofood #rijsttafel #luikvathorst

Gisteren een Indisch buffet verzorgd voor 55 personen. Geheel glutenvrij.
Ook dit keer weer een groot succes!

#glutenvrij #indofood #rijsttafel #luikvathorst
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

 

Reageer op Facebook

Ik heb een vraag! Ik ben erg gevoelig voor smaakversterkers E621 bijvoorbeeld is er een die ik niet kan verdragen! Gebruiken jullie deze ook in jullie eten ?

En was super lekker!!!’ Echt een aanrader!!πŸ‘πŸ»

Het was erg lekker en geslaagd! Aanrader!

Ja was heerlijk!

Glutenvrij en lactosevrij is geen probleem met Indofood

+ Meer reacties bekijken

Vanavond vanaf 21.00 uur samen Champions League kijken bij LUIK!

Vanavond vanaf 21.00 uur samen Champions League kijken bij LUIK! ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 weken geleden

En geen feestje zonder lekkers! 

β€˜t Borrelt bij Luik

En geen feestje zonder lekkers!

β€˜t Borrelt bij Luik
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 maand geleden

β€˜t Borrelt bij Luik

Voorbereiding voor een feestje vanavond. Met lekkere muziek!
Niet besloten dusssss.......

β€˜t Borrelt bij Luik

Voorbereiding voor een feestje vanavond. Met lekkere muziek!
Niet besloten dusssss.......
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 maand geleden

 

Reageer op Facebook

Veel plezier!

β€˜t Borrelt bij Luik 

Gisteren mochten wij een diner verzorgen voor 25 MBA studenten van de Universiteit Utrecht. 
Heerlijke Indische rijsttafel met vooraf Soto Ajam en vegetarische loempia voor de niet vleeseters. 
Als dessert een Spekkoek trifle met Spekkoek en Sayah likeur, deze waren op voordat de foto gemaakt kon worden πŸ˜‚

Het was een groot succes, iedereen heeft heerlijk genoten!

β€˜t Borrelt bij Luik

Gisteren mochten wij een diner verzorgen voor 25 MBA studenten van de Universiteit Utrecht.
Heerlijke Indische rijsttafel met vooraf Soto Ajam en vegetarische loempia voor de niet vleeseters.
Als dessert een Spekkoek trifle met Spekkoek en Sayah likeur, deze waren op voordat de foto gemaakt kon worden πŸ˜‚

Het was een groot succes, iedereen heeft heerlijk genoten!
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 maand geleden

 

Reageer op Facebook

Indrukwekkend!

Meer laden