(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Nieuws van Luik Vathorst

Volg ons ook op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: An unknown error has occurred.
Type: OAuthException
Beetje druk thuis, met thuiswerken en kinderen die niet naar school gaan? En dan ook nog boodschappen doen, koken... Poeh hee, stress??

Gelukkig is Wat de Pot Schaft er weer. Elke dinsdag een eenvoudige maar lekkere maaltijd.

Deze week: Preistamppot met spek en braadworst
Normale portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00

Geleverd in magnetronbakje (koud) zodat je zelf kiest wanneer je het eet. Vers gemaakt dus zeker tot en met vrijdag goed in de koelkast te bewaren.
Bestel uiterlijk dinsdag 12:00 uur via een bericht of telefonisch 033-887 0530

Beetje druk thuis, met thuiswerken en kinderen die niet naar school gaan? En dan ook nog boodschappen doen, koken... Poeh hee, stress??

Gelukkig is Wat de Pot Schaft er weer. Elke dinsdag een eenvoudige maar lekkere maaltijd.

Deze week: Preistamppot met spek en braadworst
Normale portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00

Geleverd in magnetronbakje (koud) zodat je zelf kiest wanneer je het eet. Vers gemaakt dus zeker tot en met vrijdag goed in de koelkast te bewaren.
Bestel uiterlijk dinsdag 12:00 uur via een bericht of telefonisch 033-887 0530
... Meer bekijkenMinder bekijken

6 dagen geleden

Heerlijke feedback ๐Ÿ˜

Thanks Tom Tdw de Wit

Heerlijke feedback ๐Ÿ˜

Thanks Tom Tdw de Wit
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

En dan is het alweer zondag, de laatste dag van uitleveren van de rijsttafel. 

Leuke reacties ontvangen, bijvoorbeeld:

Heerlijk gegeten!!! Dank jullie wel ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜‹

Volgend weekend een andere special: 

Indisch Feel Good Menu โ‚ฌ19,95 pp

- 2 vega loempiaโ€™s (home made)
- Soto Ajam maaltijd soep
- Indische Trifle met spekkoek en mango

Bestellen kan tot en met vrijdag 22 januari!

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #feelgoodmenu #loempia #sotoayam #trifle #steundehoreca #lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag  #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvetteImage attachment

En dan is het alweer zondag, de laatste dag van uitleveren van de rijsttafel.

Leuke reacties ontvangen, bijvoorbeeld:

Heerlijk gegeten!!! Dank jullie wel ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜‹

Volgend weekend een andere special:

Indisch Feel Good Menu โ‚ฌ19,95 pp

- 2 vega loempiaโ€™s (home made)
- Soto Ajam maaltijd soep
- Indische Trifle met spekkoek en mango

Bestellen kan tot en met vrijdag 22 januari!

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #feelgoodmenu #loempia #sotoayam #trifle #steundehoreca #lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvette
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Reageer op Facebook

We hebben genoten van de rijsttafel. Het voelde als uiteten in ons eigen huis ๐Ÿ‘

We hebben superlekker gegeten. Heerlijke rijsttafel! ๐Ÿ˜‹

Het was heerlijk! Thx!

De rijsttafel was heerlijk! ๐Ÿ˜‹ Dankjewel!

Het was weer heerlijk als van ouds๐Ÿ‘Œ

View more comments

PubQuiz... ook al zo lang geleden!

Vanavond kan je online PubQuizen en daarbij je favoriete horecazaak (wij toch?) steunen.

fb.me/e/48O1O4OSa
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Reageer op Facebook

Leuke pubquiz dit! Heel gevarieerd. Doen vanavond niet mee helaas

De eerste rijsttafels worden vandaag gehaald dus weer verder met de Rijsttafel Marathon. 

Niet alleen alle groenten, Sateh etc maar tussendoor ook online aanwezig bij de uitvaart van mijn Oom Rob. 

Ik kwam vroeger veel bij Tante Yolande, waar we ruim een jaar geleden afscheid van moesten nemen, en Oom Rob. 

In gedachten bij mijn neef en nichten, Ron, Brigitte en Cinthia. 

Lieve Oom Rob, rust zacht. 

En we koken gewoon door, met iets betraande ogen en een bedroefd hart ๐Ÿ’– 

#rijsttafel #kookmarathon  #rendang #familie #rustzacht #steundehoreca #lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfoodImage attachmentImage attachment

De eerste rijsttafels worden vandaag gehaald dus weer verder met de Rijsttafel Marathon.

Niet alleen alle groenten, Sateh etc maar tussendoor ook online aanwezig bij de uitvaart van mijn Oom Rob.

Ik kwam vroeger veel bij Tante Yolande, waar we ruim een jaar geleden afscheid van moesten nemen, en Oom Rob.

In gedachten bij mijn neef en nichten, Ron, Brigitte en Cinthia.

Lieve Oom Rob, rust zacht.

En we koken gewoon door, met iets betraande ogen en een bedroefd hart ๐Ÿ’–

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #familie #rustzacht #steundehoreca #Lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Reageer op Facebook

Ach meid gecondoleerd. Verdrietig nieuws

Veel sterkte, licht en kracht! ๐Ÿ™

Gecondoleerd en veel sterkte! โค

Gecondoleerd en sterkte!

Nog gecondoleerd Yvette Luikinga

Gecondoleerd ๐Ÿ™๐ŸŒบ

Heel liefโค๏ธ

Heel veel sterkte! ๐Ÿ™๐Ÿปโค

Sterkte!! ๐Ÿค

โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

๐Ÿค๐Ÿฆ‹

Sterkte!!!๐Ÿ™โค๐Ÿ’‹

โค๐Ÿ’ฎ

View more comments

En weer een dag in de Rijsttafel marathon!

Vandaag, naast de Rendang en de Babi Ketjap, maak ik Ajam Paniki. 

Dit recept heb ik niet van huis uit maar heb ik pas gemaakt op verzoek van een van mijn kook cursisten. 

Ik heb een aantal recepten gelezen, uitgeprobeerd en vervolgens mijn eigen versie van gemaakt. 

Gekruid met natuurlijk ui en knoflook maar ook oa kemiri noten, rode pepers, sereh en gember. 

Ik gebruik verder altijd kipdijfilet zodat het lekker mals blijft. 

Voor dit weekend maak ik bijna 10 kilo en de bestellingen gaan lekker, dus ik hoop dat het genoeg is ๐Ÿ˜€

NB De Rijsttafel is alleen nog maar vandaag en morgen, vrijdag te reserveren, afhalen/bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag. โ‚ฌ39,95 voor 2 personen.

#rijsttafel #kookmarathon  #rendang #ajampaniki #babiketjap #steundehoreca #lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag  #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvetteImage attachment

En weer een dag in de Rijsttafel marathon!

Vandaag, naast de Rendang en de Babi Ketjap, maak ik Ajam Paniki.

Dit recept heb ik niet van huis uit maar heb ik pas gemaakt op verzoek van een van mijn kook cursisten.

Ik heb een aantal recepten gelezen, uitgeprobeerd en vervolgens mijn eigen versie van gemaakt.

Gekruid met natuurlijk ui en knoflook maar ook oa kemiri noten, rode pepers, sereh en gember.

Ik gebruik verder altijd kipdijfilet zodat het lekker mals blijft.

Voor dit weekend maak ik bijna 10 kilo en de bestellingen gaan lekker, dus ik hoop dat het genoeg is ๐Ÿ˜€

NB De Rijsttafel is alleen nog maar vandaag en morgen, vrijdag te reserveren, afhalen/bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag. โ‚ฌ39,95 voor 2 personen.

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #ajampaniki #babiketjap #steundehoreca #Lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvette
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Reageer op Facebook

Heerlijk gegeten!!! Dank jullie wel ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜‹

Interesse! Kan ik reserveren voor zaterdag?

Wat een rijsttafel. Heerlijk

Verder met de Rijsttafel Marathon!

Nu staat eerst de Babi Ketjap op de agenda.

Ik maak de Babi Ketjap eigenlijk niet 'zoals het hoort'. Veel mensen weten inmiddels dat vroeger thuis mijn vader Indisch kookte niet mijn moeder. Op een gegeven moment was Babi Ketjap gepland maar onverwacht kon mijn vader niet koken en moest mams aan de bak. En zij houdt niet van koken. Dus het ging met de Franse slag. Of Oost-Indisch of zo... ๐Ÿ˜‰

Wat ze deed is de speklappen snijden (dat dan nog wel), de knoflook erdoor en peper, nootmuskaat en ketjap. Alles door elkaar en hoppa, in de oven.

Je raadt het al, het was verrukkelijk. Dus als je deze Babi Ketjap tegenkomt, dan is dat het recept van mijn mams. Die de wereld in is gegaan door mijn kookworkshops en de recepten op mijn website dekeukenvanyvette.nl

Dit is de Babi Ketjap die wij bij Luik serveren, het is ook onderdeel van onze Salon Rambut, de Indische kapsalon. Maar dat terzijde.

Komend weekend dus Babi Ketjap bij de Special van de week, de Indische Rijsttafel. Met dank aan mijn mams <3

NB De Rijsttafel is alleen tm vrijdag te reserveren, afhalen/bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag. โ‚ฌ39,95 voor 2 personen.

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #steundehoreca #lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvette
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Reageer op Facebook

Wat een leuk verhaal๐Ÿ˜Š.

Vandaag begin ik alvast te koken voor de Special van komend weekend: een heerlijke Rijsttafel!

Vandaag start ik met Rendang, die maak ik in de slowcooker en staat straks heerlijk 12 uur heel zachtjes te pruttelen.

Ik maak een verse boemboe (kruidenpasta) van ui, knoflook, rode pepers, laos en koenjit. Daarbij komen verse kruiden als daun djeroek poeroet (limoenblad) en daun salam (Indische laurier) en sereh.
Vervolgens een mooi stuk rundvlees, in stukken, en sudderen maar!

NB Rijsttafel alleen tm vrijdag te reserveren, afhalen/bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag. โ‚ฌ39,95 voor 2 personen.

#rijsttafel #kookmarathon #rendang #steundehoreca #Lockdown #indofood #etenendrinken #comfortfood #watetenwevandaag #afhaal #watkanwel #supportyourlocal #vathorst #amersfoort #luikvathorst #uitdekeukenvanyvette
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Reageer op Facebook

Het water loopt me al in de mond...

Mmmmm nu al trek!

Ik verheug me er op! ๐Ÿ˜‹

Esther Pijnappel Balder gaan we bestellen???

Thuis werken - kinderen thuis les - boodschappen - koken.... Stress??

Gelukkig is Wat de Pot Schaft er. Dinsdag lekker makkelijk: Chili con Carne

Normale portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00

Geleverd in magnetronbakje (koud) zodat je zelf kiest wanneer je het eet. Vers gemaakt dus zeker tot en met vrijdag goed in de koelkast te bewaren.

Bestel uiterlijk maandag via een bericht of telefonisch 033-887 0530

Thuis werken - kinderen thuis les - boodschappen - koken.... Stress??

Gelukkig is Wat de Pot Schaft er. Dinsdag lekker makkelijk: Chili con Carne

Normale portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00

Geleverd in magnetronbakje (koud) zodat je zelf kiest wanneer je het eet. Vers gemaakt dus zeker tot en met vrijdag goed in de koelkast te bewaren.

Bestel uiterlijk maandag via een bericht of telefonisch 033-887 0530
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

DEZE WEEK BIJ LUIK:  Indische Rijsttafel en Chili con Carne. 

Dinsdag 12 jan 
WAT DE POT SCHAFT - CHILI CON CARNE
Portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00
Magnetronbakjes (koud)
Bestel uiterlijk maandag, dinsdag halen tussen 17-19 uur.

Zaterdag 16 jan
INDISCHE RIJSTTAFEL

Rendang - Sajoer Lodeh - Ajam Paniki - Babi Ketjap - Tahu Tempeh - Sateh - Gado Gado - Kroepoek - Atjar Ketimoen - Witte rijst
Voor 2 personen โ‚ฌ39.95
Bestel uiterlijk donderdag! Alles wordt warm geleverd.
Afhalen vr-za-zo 17:00 - 20:30 uur

Vrijdag t/m zondag 15 - 16- 17 jan 
Afhaal en bezorgen volgens onze afhaalkaart.
17:00 - 20:30 uurImage attachment

DEZE WEEK BIJ LUIK: Indische Rijsttafel en Chili con Carne.

Dinsdag 12 jan
WAT DE POT SCHAFT - CHILI CON CARNE
Portie โ‚ฌ7.50 Kleine portie โ‚ฌ4.00
Magnetronbakjes (koud)
Bestel uiterlijk maandag, dinsdag halen tussen 17-19 uur.

Zaterdag 16 jan
INDISCHE RIJSTTAFEL

Rendang - Sajoer Lodeh - Ajam Paniki - Babi Ketjap - Tahu Tempeh - Sateh - Gado Gado - Kroepoek - Atjar Ketimoen - Witte rijst
Voor 2 personen โ‚ฌ39.95
Bestel uiterlijk donderdag! Alles wordt warm geleverd.
Afhalen vr-za-zo 17:00 - 20:30 uur

Vrijdag t/m zondag 15 - 16- 17 jan
Afhaal en bezorgen volgens onze afhaalkaart.
17:00 - 20:30 uur
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Tja en dan komt het ineens heel dichtbij. Vanwege een Covid besmetting van een van onze kinderen gaan wij in quarantaine. Vandaag testen en hopelijk morgen de uitslag.

Daarom is de keuken dit weekend voor afhaal en bezorgen gesloten. 
De bestellingen van de kilos vlees en kip gaan wel gewoon door dus die kunnen gewoon afgehaald worden. Martijn en Iris helpen jullie graag.

Hopelijk snel weer open!

Tja en dan komt het ineens heel dichtbij. Vanwege een Covid besmetting van een van onze kinderen gaan wij in quarantaine. Vandaag testen en hopelijk morgen de uitslag.

Daarom is de keuken dit weekend voor afhaal en bezorgen gesloten.
De bestellingen van de kilo's vlees en kip gaan wel gewoon door dus die kunnen gewoon afgehaald worden. Martijn en Iris helpen jullie graag.

Hopelijk snel weer open!
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Reageer op Facebook

Het was wel even spannend, maar gelukkig zijn Albert-Jan en ik allebei negatief getest ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Nu even rust dit weekend en komende week weer in actie. Met een ‘Wat de Pot Schaft’ dinsdag chili con carne en een special op zaterdag: afhaal rijsttafel! Dank voor jullie medeleven en begrip lieve mensen!

Sterkte!!

Sterkte!

Oeps, sterkte. Ik heb het vertrouwen dat het goed met jullie komt. โค

Duim voor jullie ๐Ÿ’ช

Sterkte!

Sterkte, hopen dat alles meevalt!

Sterkte!

Sterkte

Oeps sterkte

Beterschap xx

Sterkte๐Ÿ‘๐Ÿป

Oei- sterkte!

Srerkte๐Ÿ’ช

Sterkte!

Beterschap .

Sterkte! X

Komt goed

Spannend

No worries, ff spannend

Fingers and toes crossed ๐Ÿคž๐Ÿฝ sterkte ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Hou je taai!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘Šโค๐Ÿ’ฅ๐Ÿคž

๐Ÿคž

Sterkte en beterschap!!!

Sterkte, hopen dat meevalt.๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

View more comments

Liever zelf koken? Het schap bij #jumbovathorst ligt lekker vol! 

#steundehoreca #indofood #luikvathorst #dekeukenvanyvette

Liever zelf koken? Het schap bij #jumbovathorst ligt lekker vol!

#steundehoreca #indofood #luikvathorst #dekeukenvanyvette
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden