(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Nieuws van Luik Vathorst

Volg ons ook op Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Voorbereidingen zijn volop bezig. Op ons Rijsttafel Buffet vanavond staan de volgende gerechten:
Rendang
Ajam Roedjak
Ikan Bali
Telor Kerrie
Sateh Ajam & Babi
Sajoer Lodeh
Gado Gado
Atjar Ketimoen
Nasi Kuning
Witte rijst

Krijg je hier trek van? Dat komt goed uit! Vanwege annulering van een groot gezelschap hebben we opeens wat tafels vrij. 
Tot vanavond? Het buffet begint om 18:00 uur en je eet onbeperkt voor €22,50.

Voorbereidingen zijn volop bezig. Op ons Rijsttafel Buffet vanavond staan de volgende gerechten:
Rendang
Ajam Roedjak
Ikan Bali
Telor Kerrie
Sateh Ajam & Babi
Sajoer Lodeh
Gado Gado
Atjar Ketimoen
Nasi Kuning
Witte rijst

Krijg je hier trek van? Dat komt goed uit! Vanwege annulering van een groot gezelschap hebben we opeens wat tafels vrij.
Tot vanavond? Het buffet begint om 18:00 uur en je eet onbeperkt voor €22,50.
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 maanden geleden
Vandaag is het 31 jaar geleden dat mijn vader plotseling overleed. 
Diegenen die mij al een tijdje volgen, weten hoe belangrijk mijn vader voor mij is.

Zijn portret hangt nog steeds in mijn keuken en zijn keurende blik zorgt ervoor dat de maaltijden die ik serveer met recht het predicaat authentiek Indisch mogen dragen.

Dit weekend draag ik graag op aan zijn nagedachtenis en dat kan ik niet beter doen dan de Indische rijsttafel van morgen, zondag 17 okt, aan hem op te dragen.

Daarom zal ik ook Nasi Kuning serveren. 
Dit gerecht (gele rijst) wordt, zoals Jeff Keasberry zo mooi beschrijft in zijn Indische Keukengeheimen, naar oud Javaans gebruik, opgediend bij speciale, ceremoniële gelegenheden, de selamatan. De selamatan is een belangrijk religieus of sociaal moment (..). Het is een feest van dankbaarheid en om de zegening en de gunsten van de goden te vragen.

In deze tijd mooi om dankbaar te zijn en de zegening van de gunsten van de goden te vragen.

Pap, lieve pap, ik denk aan jou, vandaag een beetje meer dan alle andere dagen.

PS We zitten morgen nog niet vol! 

#papa #nasikuning #selamatan #rijsttafel

Vandaag is het 31 jaar geleden dat mijn vader plotseling overleed.
Diegenen die mij al een tijdje volgen, weten hoe belangrijk mijn vader voor mij is.

Zijn portret hangt nog steeds in mijn keuken en zijn keurende blik zorgt ervoor dat de maaltijden die ik serveer met recht het predicaat authentiek Indisch mogen dragen.

Dit weekend draag ik graag op aan zijn nagedachtenis en dat kan ik niet beter doen dan de Indische rijsttafel van morgen, zondag 17 okt, aan hem op te dragen.

Daarom zal ik ook Nasi Kuning serveren.
Dit gerecht (gele rijst) wordt, zoals Jeff Keasberry zo mooi beschrijft in zijn 'Indische Keukengeheimen', "naar oud Javaans gebruik, opgediend bij speciale, ceremoniële gelegenheden, de selamatan. De selamatan is een belangrijk religieus of sociaal moment (..). Het is een feest van dankbaarheid en om de zegening en de gunsten van de goden te vragen."

In deze tijd mooi om dankbaar te zijn en de zegening van de gunsten van de goden te vragen.

Pap, lieve pap, ik denk aan jou, vandaag een beetje meer dan alle andere dagen.

PS We zitten morgen nog niet vol!

#papa #nasikuning #selamatan #rijsttafel
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 maanden geleden

Reageer op Facebook

Dank allemaal! De rijsttafel was weer een succes. Mijn paps zou het geweldig hebben gevonden ❤️

Heel veel sterkte. En een super mooie gedachte om dit op te dragen aan je vader.🙏

Heel erg veel sterkte. En wat mooi zeg opdragen aan je vader😘

Sterkte en een mooi eerbetoon aan je vader 😘

Prachtig. Fijn weekend

Wat mooi, heel erg veel sterkte 😘🙏

Sterkte

Sterkte voor jullie xxx

🙏😘

Leuk idea Helaas niet in buurt maar fijne avond! Geniet van het heerlijke maal!

View more comments

Ik heb een klant gevraagd een foto te maken van het Bordje Indisch zoals deze eruit ziet bij bezorging via Thuisbezorgd. 
En het ziet er prima uit, toch? 
Deze week met Telor Kerrie, Indische Babi Pangang van buikspek, Sajoer Boontjes en Ajam Pedis. 
En je kunt het Bordje Indisch natuurlijk ook gezellig bij ons komen eten!
#indofood #bordjeindisch #thuisbezorgd #uiteten #wewv

Ik heb een klant gevraagd een foto te maken van het Bordje Indisch zoals deze eruit ziet bij bezorging via Thuisbezorgd.
En het ziet er prima uit, toch?
Deze week met Telor Kerrie, Indische Babi Pangang van buikspek, Sajoer Boontjes en Ajam Pedis.
En je kunt het Bordje Indisch natuurlijk ook gezellig bij ons komen eten!
#indofood #bordjeindisch #thuisbezorgd #uiteten #wewv
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 maanden geleden

Reageer op Facebook

Ziet er heerlijk uit! 😉

Zeker een aanrader, altijd lekker eten!

Wow! Goed idee om foto te plaatsen. Krijg meteen trek! Kom ik snel een keer eten ❤️

Oh heerlijk!!!

🤭

😋

Zeker, we komen een vorkje prikken!! Zie pb!

View more comments

Gisteren op onze vrije dag groep 1/2 van KBS De Marke op bezoek gehad tijdens hun themadag. 
Rondleiding en uitleg in de keuken, de bar en het restaurant. 
Heeft iemand nog een vraag? ‘Ja! Ik zit op paardrijden!’ 🤣🤣
#datdoenwegewoonImage attachmentImage attachment

Gisteren op onze vrije dag groep 1/2 van KBS De Marke op bezoek gehad tijdens hun themadag.
Rondleiding en uitleg in de keuken, de bar en het restaurant.
Heeft iemand nog een vraag? ‘Ja! Ik zit op paardrijden!’ 🤣🤣
#datdoenwegewoon
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 maanden geleden
Morgen starten we, doe jij ook nog mee? Stuur even een PB en we schrijven je in. We starten om 20.00 uur, natuurlijk wel volgens de geldende Covid-maatregelen.

Morgen starten we, doe jij ook nog mee? Stuur even een PB en we schrijven je in. We starten om 20.00 uur, natuurlijk wel volgens de geldende Covid-maatregelen.Wij gaan weer starten met de Klaverjas-competitie. Doe jij ook mee? Dit doen wij om de week op dinsdagavond. De eerste avond is op 5 oktober 20.00 uur. Je speelt 3 bomen Amsterdams. Het seizoen loopt tot en met april 2022, dan zal de "overall" winnaar bekend zijn. Per competitie-avond is de inschrijving €3,50.

Wil jij ook meedoen? Stuur dan even een PB.
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Het is oktober! En wat weinig zomer hebben we gehad!
Vanaf vandaag passen we onze openingstijden ook weer aan, we gaan nu élke dag om 16:00 uur open. Voorlopig nog tot 12 uur maar hopelijk snel weer lekker door tot 1:00 uur.

We kunnen gelukkig ook weer meer evenementen organiseren dus we zijn druk aan het brainstormen wat we gaan doen.

In elk geval een rijsttafel buffet op 17 oktober. En de volgende PubQuiz is op donderdag 21 oktober.

Komende week maken we meer bekend!

En trouwens, hoe vind je deze drone opname van ons mooie pand? Gekregen van Danny Blok - mooi he?
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Reageer op Facebook

@eetcafeluik Vathorst, heel graag gedaan en fijn dat ik jullie harde werkers zo een beetje kon helpen. Groetjes Danny

Echt een top filmpje!

... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden