(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

F E E S T E N bij Luik

Eindelijk zijn we weer open! Nog steeds niet volledig maar goed, we zijn er weer! En nog, want wat was het een uitdaging, afgelopen jaar.

En natuurlijk zijn de zorgen nu niet zomaar weg nu ons terras van 12 tot 20 uur open mag. Veel omzet gemist en ook nu nog steeds niet voldoende om geen zorgen meer te hebben.

Als je ons wilt helpen kan dat heel makkelijk, door een of meer tickets te kopen voor feesten die straks als alles weer mag!

Je kunt kiezen uit 1, 2, 3 en zelfs een Passe Partout voor alle 4 de feesten voor 2 personen. Mocht de datum (die nu natuurlijk nog niet gepland kunnen worden, behalve Kerstavond) jou niet uitkomen, dan is je kaart overdraagbaar. Je krijgt dus altijd waar voor je geld!

Bestel je F E E S T Tickets

Wat voor feesten

Welke feesten hebben we in gedachten?

Zomerfeest (jun-jul)

Zomerse temperaturen, vrolijke muziek, cocktails, zomerse biertjes, een buffet vol met heerlijke hapjes uit alle windstreken en wie weet nog een dansje, wat wil je nog meer?

Ticket voor 2 personen toegang, onbeperkt buffet en een drankje (bier, huiswijn, fris) pp.

BBQ party (aug-sep)

Natuurlijk zetten we ook weer de BBQ aan! Niet alleen met onze Sateh maar ook heerlijke worstjes, hamburgers, filetlapjes, maiskolven, aubergine, courgette en nog veel meer! Lekker muziekje erbij en genieten maar!

Ticket voor 2 personen toegang, onbeperkt BBQ en een drankje (bier, huiswijn, fris) pp.

Oktoberfest (sep-okt)

Als het mag, dan mag het! Eind september, begin oktober gaan we los bij het Oktoberfest! Lange tafels en banken, Duitse Schlagers, bier, broodjes worst en gegrilde kip!

Ticket voor 2 personen toegang, onbeperkt buffet en twee pullen bier pp.

 

Kerstavond feest 24 december 2021

Nog maar één keer gedaan maar nu al legendarisch: het Luik Kerstavond feest. Een buffet vol lekkere hapjes, gezellige muziek en de leukste gasten van Luik bij elkaar. Het Kerstfeest kan niet beter beginnen!

Ticket voor 2 personen toegang, onbeperkt buffet en een drankje (bier, huiswijn, fris) pp.

Bestel je F E E S T Tickets

De kosten

De tickets voor elk feest kosten € 50 voor 2 personen. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel en voor welke feesten je tickets wilt kopen. Hoe meer tickets je koopt, hoe meer korting je krijgt. Elk tickets is voor 2 personen en is overdraagbaar aan derden. Op die manier kan je altijd je ticket inwisselen! De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

Tickets Prijs
Keuze uit 1 van de 4 feesten  €       50,00
Keuze uit 2 van de 4 feesten  €       97,50
Keuze uit 3 van de 4 feesten  €     142,50
Passe Partout, alle 4 de feesten  €     185,00

Jouw ticket verzilveren

Iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt ruim voor het feest plaatsvindt via e-mail een uitnodiging zodat je jouw plek kunt reserveren. Het feest wordt pas minimaal 2 weken later op onze Social Media aangekondigd en derden kunnen zich pas vanaf dan aanmelden. Iedereen met een ticket uit de voorverkoop heeft dus voorrang op reserveren! Heb je een Passe Partout dan sta je al automatisch op de reserveringslijst van alle genoemde feesten. Alle tickets zijn overdraagbaar aan derden.

Risico

Uiteraard is de organisatie van deze feesten afhankelijk van de Corona maatregelen. Mochten er in de zomer nog geen feesten mogelijk zijn, dan schuift het gewoon op, totdat we 4 feesten hebben gehad.

En verder weet niemand op dit moment wanneer de horeca weer opengaat. Hoe langer het duurt, hoe lastiger het is. En garanties kan niemand ons en jou geven. Reken erop dat wij er echt álles aan doen om overeind te blijven. Zodat we straks samen die feesten daadwerkelijk kunnen gaan vieren!

 

Help jij ons zodat we nu verder kunnen? Dan zorgen wij straks voor de leukste feesten in Vathorst!

Bestel je tickets makkelijk online

Bestel je F E E S T Tickets