(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Iets te vieren?

Verjaardagen, huwelijjksfeest, jubileum, teamuitje van sport of werk, het kan allemaal bij Luik. Wij kunnen groepen van maximaal 100 mensen verzorgen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom doen wij niet aan standaard arrangementen, wij horen eerst graag jouw wensen zodat we daar een mooi passend voorstel kunnen bieden.

Een aantal voorbeelden:

Feest/borrel

Er kunnen meerdere redenen zijn om een feestje te bouwen en die zijn het allemaal waard. Of je nu ’s middags of ’s avonds wilt borrelen, het is alleen maar gezelligheid troef. Muziek kan van een specifieke lijst of je neemt een DJ of een band mee, het kan allemaal. Statafels en een dansvloer, geen probleem. En de hapjes die kies je uiteraard helemaal zelf. Het kan net zo gek als jij wilt. Naast de standaard zoutjes en bittergarnituur staan wij bekend om onze zelfgemaakte Indische hapjes: pangsit, pittige balletjes, stoombroodjes met rendang, ajam pedis of jackfruit, schalen vol sateh, kroepoek en stokbrood. Ook hebben we hele mooie borreltafels.

Eten

Uiteraard kan je een feestelijke gebeurtenis ook prima vieren met een lunch of diner. Een uitgebreide Rijsttafel ligt bij ons natuurlijk voor de hand, maar weet je dat we ook hele leuke walking diners hebben verzorgd? Dit kan gebaseerd op de Indische keuken maar ook bijvoorbeeld met BBQ gerechten. Een 12-uurtje als lunch is ook mogelijk, lekker met o.a. een soepje, een broodje kroket en een bolletje huzarensalade. 

Met een groepje van minimaal 4 tot 6 personen hebben we ook een heerlijke Kaasfondue! Deze special reserveer je minimaal 2 werkdagen vooraf. 

PubQuiz

Om een feestje een extra dimensie te gegeven kan je dit aanvullen met een PubQuiz. Leuk om eens te zien het het met de Algemene Kennis van je familie, vrienden of collega’s is.

Workshop Indisch Koken

Wil je echt eens iets heel anders? Dan is een Workshop Indisch Koken een leuk idee. Met een groep van minimaal 8 en maximaal 20 personen maak je met elkaar een complete rijsttafel. Daarna ga je er heerlijk met elkaar van genieten. De workshop duurt ongeveer 4 uur en we kiezen een dag/datum in overleg.

Cursus Indisch Koken

Als je echt geïnteresseerd bent in de Indische keuken en je wilt alles leren over de ingrediënten, boemboes en bereiding dan is de Cursus Indisch koken echt iets voor jou. In 5 lessen leer je de beginselen van de Indische keuken en kook je elke les 2 gerechten om mee te nemen naar huis. De lessen worden op maandag, dinsdag, zaterdag of zondag gegeven  in groepen van 4 deelnemers. Je kunt je aanmelden en bij voldoende aanmeldingen voor eenzelfde lesdag gaat de cursus van start.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een afspraak, dan nemen we jouw wensen eens samen door.