(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Agenda evenementen

Klaverjassen bij Luik

Elke dinsdag vanaf 20:00 uur, om de week competitie. Een keer meedoen? Meld je aan bij Albert-Jan.

 

Wat de Pot Schaft

Elke woensdag hebben we een lekkere, gezonde en voordelige maaltijd voor je. Om verspilling tegen te gaan en de kosten laag te houden vragen om vooraf te bestellen. Je kunt deze maaltijd niet alleen bij ons eten maar ook afhalen voor thuis. Lekker makkelijk als je en drukke dag hebt en geen tijd hebt voor boodschappen en koken. Maar ook een goed idee voor bedrijven of verenigingen, voor bij een vergadering of bijeenkomst ‘snds. In overleg kan de maaltijd ook op andere avonden afgehaald of bezorgd (bij grotere aantallen) worden.

Live Muziek: LEA

Op vrijdag 16 december 21:00 uur komt de lokale band LEA weer bij ons spelen! André Kollen, Mike van Dijkhuizen en Mark van der Vorst spelen het dak eraf! Deze band, die er bij ons op Koningsdag een groot feest van maakte, speelt lekkere covers – soms voorzien van een eigen sausje. Denk aan Foo Fighters, ZZ Top, Eric Clapton, Herman Brood en de Golden Earring.

PubQuiz – Donderdag 22 december. Inloop vanaf 20:30 uur

Jouw kans om te laten zien dat jij een kei bent in nutteloze feitjes en weetjes!

Stel een team samen van 2 tot maximaal 5 personen. Kosten €5 per persoon. Leuke prijzen te winnen!
Meld je aan bij de bar of stuur ons een bericht.

 

Kerstavond feest – 24 december 20:00 uur

Het nu al legendarische Kerstavond feest bij Luik. Koop alvast je kaartje €50. Hiervoor zijn alle hapjes deze avond inbegrepen en krijg je 5 drankjes naar keuze. Let op: je kunt een prijs winnen voor de beste/mooiste/leukste KERST OUTFIT!

LET OP: bij verkoop van 50 kaarten sluit de verkoop en is DRINKEN ONBEPERKT. Dus neem je buren, vrienden en familie mee!

Bestel hier je ticket: Ticket Kerstavond feest

 
 

Evenementen

Buiten de feestjes die we voor en met jou organiseren, organiseren we ook regelmatig leuke evenementen. Hou vooral onze agenda in de gaten.

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Je kunt je hier inschrijven voor onze Doorgeef-LUIKjes.

Feestdatum reserveren

Naam
Gewenste datum:
MM slash DD slash JJJJ
Gewenste begintijd:
Tijd
:
Hoeveel personen: