(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Evenementen

Buiten de feestjes die we voor en met jou organiseren, organiseren we ook regelmatig leuke evenementen. Hou vooral onze agenda in de gaten.

Iedere laatste donderdag van de maand organiseren wij de Pubquiz. Dit is voor teams van 2-6 personen die strijden de beste “allesweters” van Luik te zijn. Van tevoren aanmelden is handig, we hebben ruimte voor ongeveer 10 teams.

Iedere maand hebben wij een aansprekende live band of een DJ. Diverse genres komen voorbij, denk aan Sixties, Blues, Jazz, Rock maar ook een lekkere foute Hollandse Avond kan natuurlijk niet ontbreken.

Ook voor sport ben je bij ons goed. Wij zenden belangrijke sportevenementen live uit op een groot beeldscherm, denk daarbij aan de Eredivisie, Champions League, Max Verstappen, Darts, Nederlands Elftal, Super Bowl etc..

.

L.E.A. is een graag geziene band bij Luik. Ze spelen oa nummers van Black Crowes, Lenny Kravitz, Eric Clapton, Deep Purple en Golden Earring. Altijd een te gek feestje!

 

Agenda evenementen

Elke dinsdag Wat de Pot Schaft – eet mee voor € 5,00! Uiterlijk tot 18:00 uur de maandag ervoor opgeven

Om de week op dinsdag – Klaverjassen bij Luik 20:00 – 23:30 uur

Op woensdag voordelig genieten van de Sateh Schotel, de Royals Hamburger of de Salon Rambut – de enige echte Indische kapsalon

Elke vrijdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur VrijMiBo bij Luik: bij je drankje een gratis borrelplank

Laatste donderdag van de maand – PubQuiz

Feestdatum reserveren

Gewenste datum:

Gewenste begintijd:

Hoeveel personen: