(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

De keuken

Alle maaltijden en de borrelsnacks komen uit “De Keuken van Yvette”. De basis voor het menu is de Indische keuken, Yvette kookt zoals haar vader vroeger kookte en zoals nog steeds bij zoveel Indische families wordt gekookt.

Het Bordje Indisch heeft 4 regelmatig wisselende bijgerechten en heeft ook een vega variant. De Sateh Schotel is inmiddels al bij velen favoriet, hierbij de keuze uit Ajam (kip), Babi (varkensvlees) en af en toe zelfs Kambing (bij ons geen geit maar lam). Het Bordje Indisch en de Sateh Schotel zijn ook in halve porties verkrijgbaar.

Naast de Indische gerechten hebben we ook heerlijke zelfgemaakte comfort food maaltijden: een bal gehakt, pulled pork of een overheerlijke hamburger staan ook op de kaart.

De Keuken van Yvette verzorgt ook Indische rijsttafel buffetten en catering op maat. Als je iets te vieren hebt kan dat bij ons, bij jou thuis of op de zaak met een uitgebreide catering.

Op dinsdag is de reguliere keuken gesloten om plaats te maken voor ‘Wat de Pot Schaft’. Voor €5 schuif je aan samen met onze andere gasten aan de gezellige lange eettafel en eet je wat er die dag op het menu staat. Dat kan een Spaghetti Bolognese zijn of een stamppot. Vega verzoeken proberen we zoveel mogelijk te honoreren. We maken altijd via onze Facebook pagina bekend wat de maaltijd van de komende dinsdag is, wil je mee-eten dan geef je jezelf voor maandag 18:00 uur op, we sturen je een betaallink voor de maaltijd en dinsdag tussen 17:30-19:30 uur schuif je lekker aan. We koken alleen voor het aantal gereserveerde aantal maaltijden zodat we die dag echt geen verspilling van voedsel hebben dus op de dag zelf aanmelden is niet meer mogelijk!

Elke woensdag breken we de week en kan je voor aantrekkelijke prijzen genieten van onze Sateh Schotel, Royals Hamburger of onze special: de Salon Rambut, de enige echte Indische kapsalon!

De laatste zondag van de maand kan je aanschuiven bij ons heerlijke Indische Rijsttafel Buffet. Dat er regelmatig gasten met Indische roots – de echte kenners en lekkerbekken – aanschuiven bij ons buffet zegt genoeg! Reserveer jouw tafel om teleurstellingen te voorkomen.