(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Vrijwel alle maaltijden en de borrelsnacks komen uit de Keuken van Yvette. Een deel van het menu is weggelegd voor de Indische keuken, Yvette kookt zoals haar vader vroeger kookte en zoals nog steeds bij zo veel Indische families wordt gekookt. Daarnaast staat er ook een aantal Pubfood gerechten op de kaart dus er is keuze voor iedereen.

De borrelkaart wordt steeds uitgebreid zodat je je trek kunt stillen met een grote keuze uit fingerfood hapjes. Denk hierbij aan uitgebakken chorizo, gamba’s en zeker ook lekkere vegetarische snacks.

Vanaf nu krijgt onze Indische keuken een een extra accent met een uitgebreide rijsttafel die je vanaf 2 personen kunt bestellen. Een tafel vol schaaltjes authentieke Indische gerechten uit de keuken van Yvette. De rijsttafel Luik bevat buiten de heerlijke vlees, kip, groenten en ei gerechten ook een vis en garnalen gerecht.

Menukaart

Het Bordje Indisch heeft 4 regelmatig wisselende gerechten (vlees, kip, groenten en ei) en heeft ook een vega variant. De Sateh Schotel is inmiddels al bij velen favoriet, hierbij de keuze uit Ajam (kip) en Babi (varkensvlees). Het Bordje Indisch en de Sateh Schotel zijn ook in halve porties verkrijgbaar.

Naast de Indische gerechten hebben we ook keuze uit lekkere Pub Food gerechten: bijvoorbeeld Pulled Pork, Spareribs en een overheerlijke hamburger met truffelmayonaise.

Bovendien hebben we een aantal vegetarische maaltijden. Het Bordje Indisch kan vega en de hamburger hebben we ook in een vega variant. En de Gado Gado (Indische salade) wordt eveneens zeer gewaardeerd.

NB Onderstaande menukaart en prijzen onder voorbehoud van eventuele menu wijzigingen en prijsstijgingen.

 

Wijzigingen in het menu en prijzen voorbehouden