(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

De keuken

Alle maaltijden en de borrelsnacks komen uit “De Keuken van Yvette”. De basis voor het menu is de Indische keuken, Yvette kookt zoals haar vader vroeger kookte en zoals nog steeds bij zo veel Indische families wordt gekookt.

Het Bordje Indisch heeft 4 regelmatig wisselende gerechten (vlees, kip, groenten en ei) en heeft ook een vega variant. De Sateh Schotel is inmiddels al bij velen favoriet, hierbij de keuze uit Ajam (kip), Babi (varkensvlees) en af en toe zelfs Kambing. Het Bordje Indisch en de Sateh Schotel zijn ook in halve porties verkrijgbaar.

Naast de Indische gerechten hebben we ook keuze uit lekkere Pub Food gerechten: bijvoorbeeld Pulled Pork, een Houthakkers Schnitzel en een overheerlijke hamburger.

De Keuken van Yvette verzorgt ook Indische rijsttafel buffetten en catering op maat. Als je iets te vieren hebt kan dat dus behalve bij Luik ook bij jou thuis of op de zaak!

 

*** ‘Wat de Pot Schaft’ is terug! ***

Vanaf september zijn we weer gestart met ‘Wat de Pot Schaft’! Niet meer met z’n allen aan één grote lange tafel helaas, vanwege Corona is dat even van de baan. Hoe werkt het nu? Op dinsdag serveren wij – naast de reguliere maaltijden van de kaart – een ‘Wat de Pot Schaft’ maaltijd voor €6,00. Dit gaat alleen op expliciete reservering vooraf. De maaltijd kan een Spaghetti Bolognese zijn of een stamppot. Vega verzoeken proberen we zoveel mogelijk te honoreren. We maken altijd via onze website en Facebook pagina bekend wat de maaltijd van de komende week is, wil je mee-eten reserveer dan uiterlijk één dag van tevoren.

  • dinsdag 1 september: Spaghetti Bolognese
  • dinsdag 8 september Andijviestamppot met verse worst
  • dinsdag 15 september Zuurkool-gehakttaart met appel
  • dinsdag 22 september Chili con Carne
  • dinsdag 29 september Britse Cottage Pie

 

*** ‘Breek de week’ op woensdag ***

Elke woensdag breken we de week en kan je voor aantrekkelijke prijzen genieten van een lekkere maaltijd!

  • Sateh Schotel van €16,95 voor €12,50
  • Hamburger menu van €13,95 voor €10,00
  • Houthakkers Schnitzel van €13,95 voor €10
  • Salon Rambut, de enige echte Indische kapsalon, van €9,95 voor €7,50

*** Rijsttafel Buffet start weer op de laatste zondag september

Vanaf september kan je weer aanschuiven bij onze maandelijkse heerlijke Indische Rijsttafel Buffet. Dat er regelmatig gasten met Indische roots – de echte kenners en lekkerbekken – aanschuiven bij ons buffet zegt genoeg!

De volgende rijsttafel is op zondag 27 september van 18:00 – 20:30 uur.

Reserveer jouw tafel om teleurstellingen te voorkomen. €19,50 pp, kinderen tot 12 jaar €9,50