(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

De Keuken van Yvette

Vanwege de lockdown zijn we voorlopig niet open voor gasten. Wel doen we aan afhaal en bezorgen!

Afhalen en bezorgen

Gelukkig mogen we wel nog maaltijden aanbieden. In de eerste lockdown hebben we in het weekend onze maaltijden aangeboden voor afhaal, nu kan je elke dag onze maaltijden afhalen. Bovendien gaan we ook bezorgen in Vathorst en Hooglanderveen. De Afhaal- en bezorgkaart vind je onder op deze pagina.

Onze keuken is van woensdag tot en met zondag open tussen 17:00 –  20:00 uur. Wij bezorgen alleen in Vathorst en Hooglanderveen, mits de bestelling minimaal €10,00 is. Bezorgkosten zijn €2,50 maar als je bestelling €30,00 of hoger is, bezorgen we gratis.

Bestellen doe je eenvoudig via tel. 033-887 0530. Ook kan je gebruik maken van het bestelformulier via de knop op deze pagina. Bij bezorging krijg je een Tikkie, na betaling is de bestelling geplaatst. Bij afhalen kan je in de zaak pinnen.

Alle maaltijden en de borrelsnacks komen uit de Keuken van Yvette. De basis voor het menu is de Indische keuken, Yvette kookt zoals haar vader vroeger kookte en zoals nog steeds bij zo veel Indische families wordt gekookt.

Menukaart

Het Bordje Indisch heeft 4 regelmatig wisselende gerechten (vlees, kip, groenten en ei) en heeft ook een vega variant. De Sateh Schotel is inmiddels al bij velen favoriet, hierbij de keuze uit Ajam (kip), Babi (varkensvlees) en af en toe zelfs Kambing. Het Bordje Indisch en de Sateh Schotel zijn ook in halve porties verkrijgbaar.

Naast de Indische gerechten hebben we ook keuze uit lekkere Pub Food gerechten: bijvoorbeeld Pulled Pork, een Houthakkers Schnitzel en een overheerlijke hamburger.