(033) 887 05 30 info@luikvathorst.nl

Een groot deel van het menu is weggelegd voor de Indische keuken, Yvette kookt zoals haar vader vroeger kookte en zoals nog steeds bij zo veel Indische families wordt gekookt.

Het Bordje Indisch (ook vega) wisselt regelmatig van samenstelling. Er is altijd een kip, een vlees, een groenten en een ei gerecht. Het vega bordje bestaat uit een ei, een soja (tahu/tempeh) gerecht en een of twee groenten gerechten. Bij onze Sateh Schotel kan je kiezen uit Sateh Ajam (kip) en Sateh Babi (varken) of een combinatie. Zowel het Bordje Indisch als de Sateh Schotel zijn ook in halve porties te bestellen.

Naast het Bordje Indisch kan je nu ook een uitgebreide rijsttafel bestellen, vanaf 2 personen. We serveren de rijsttafel op een schaal met een tumpeng (toren) van witte rijst omringt door authentieke Indische gerechten. De rijsttafel bestaat uit heerlijke vlees, kip, groenten en ei gerechten. Vegetarisch is ook mogelijk, graag bij reserveren vermelden. Sowieso is het fijn om bij reserveren te vermelden dat je de rijsttafel wilt, dan kunnen we daar in de voorbereiding rekening mee houden.

Naast de Indische gerechten staat er ook een aantal Pubfood gerechten op de kaart bijvoorbeeld Pulled Pork, Spareribs en een overheerlijke hamburger met truffelmayonaise.

De borrelkaart wordt steeds uitgebreid zodat je je trek kunt stillen met een grote keuze uit fingerfood hapjes.

ALLERGENEN: De Indische keuken bevat sowieso weinig gluten en lactose maar laat de keuken vooraf even weten welke dieetwensen je hebt, dan passen we ons aanbod van die dag indien mogelijk daarop aan. Grote aanpassingen zijn soms mogelijk met bijbetaling en als het niet kan, zullen we het ook eerlijk melden.

VEGETARISCH: Naast het Bordje Indisch Vega hebben we ook een vegetarische hamburger en een heerlijke Gado Gado (Indische salade). De Salon Rambut kan vegetarisch waarbij de Babi Ketjap vervangen wordt door gebakken tahu/tempeh en we hebben ook een heerlijke Mexican Loaded Fries. Tot slot kan het Frietje Luik met vegetarische Rendang van Jackfruit.

Zie hieronder onze menukaart

 

Wijzigingen in het menu en prijzen voorbehouden